Blogg

Man vill ha mer


skrivet den 01 okt av Admin, klockan:12:14
Vad är det som har gjort att jag har velat ta det steget och flytta från Sverige och lämna den trygghet som jag hade där? Först och främst är det det faktum att oavsett hur mycket man tjänar så blir man aldrig nöjd. Är det något jag har märkt så är det girigheten när det kommer till pengar. Man vill ständigt ha mer. Jag kände helt enkelt att jag inte ville leva ett sådant liv. Man arbetar konstant och är aldrig hemma. Man hinner inte njuta av livet över huvud taget, bara därför att man vill ha mer pengar. Men vad har man för nytta av alla pengar om man inte hinner njuta av dem. Man kanske tjänar så pass bra att man har råd att köpa ett nytt fint hus och inreda det med en massa fina och dyrbara möbler men vad gör det om du aldrig är hemma för att du måste jobba för att underhålla den standarden.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt