Blogg

Min ekonomi i framtiden


skrivet den 29 sep av Admin, klockan:12:13
När jag nu inte längre har en fast inkomst så som jag hade i Sverige kan man inte låta bli att då och då oroa sig eller undra över vad som kommer att hända i framtiden eller hur det kommer att vara. Det är ett visst orosmoment men jag tror att det är sådant som är bara nu i början. Efter ett tag kommer jag att veta och ha lite koll på hur mycket det kostar att bo här och hur mycket jag har i utgifter samt hur mycket jag behöver få in för att klara mig. Jag tror att det kommer att gå bra men att oroa sig och tänka på ekonomin hör ju till. Det tror jag att alla skulle göra. Men jag tycker absolut att det är värt det med tanke på hur jag nu spenderar min tid vilket jag tycker är mycket viktigare än pengarna jag får in.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt