Blogg

Min ekonomi innan


skrivet den 27 sep av Admin, klockan:12:11
Min ekonomi tidigare när jag bodde i Sverige var väldigt bra, skulle jag vilja säga. Jag hade en helt okej lön och inte alltför många utgifter. Jag bodde i en billig lägenhet och hyran tillsammans med el och annat som tillkommer så som tv och bredband. Man kan säga att jag hade allt jag behövde och ändå fick jag ganska mycket pengar över till att göra vad jag ville med. Att spara eller att slösa. Jag sparade en hel del men jag slösade också en hel del. Jag levde verkligen bra och saknade ingenting. Tvärtom jag slösade mer än jag hade behövt och jag hade definitivt kunnat spara mer än jag gjorde men jag valde att inte göra det. Jag hade kunnat välja att bo bättre och äta finare än jag gjorde och det skulle många med den inkomsten göra men jag kände inte att hade något behov av att göra det.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt