Blogg

Min ekonomi nu


skrivet den 28 sep av Admin, klockan:12:12
Nu har jag flyttat utomlands. Jag har sagt upp mig från mitt jobb och den ekonomiska trygghet som jag hade i och med den inkomst som jag fick från jobbet och de pengarna jag fick in. Jag lever nu mestadels på det som jag har sparat. Jag jobbar lite här också men det är inte alls samma pengar som jag får in som jag fick när jag hade ett jobb i Sverige men å andra sidan bor jag nu i ett land där det är billigare att leva än det är i Sverige så för att klara mig behöver jag inte få in samma inkomst som i Sverige. Det kan tyckas vara dumt att lämna den trygghet jag hade i Sverige men för den tryggheten så gjorde man inte så mycket mer än att jobba heller. Nu jobbar jag mindre men jag kan å andra sidan har jag tid tid annat än att jobba och det tycker jag är viktigare.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt