Blogg

Problem eller lösning


skrivet den 22 sep av Admin, klockan:12:08
Ekonomi är något som vi alla måste tänka på. Ekonomi kan för oss antingen vara en börda eller en lättnad. Det kan vara ett problem eller en lösning. Med ett problem menar jag då om man inte har tillräckligt med pengar så tänker man ständigt på det. Man tänker på hur man ska fördela de pengarna för att de ska räcka och så vidare. Med en lösning menar jag att om man har mycket pengar så kan det underlätta ens liv. Om inte annat så kan det vara så att man slipper tänka på pengar ett tag och det är en stor lättnad. De som har mycket pengar slipper tänka på pengar varje dag och på hur de ska fördela pengarna för att de ska räcka för den här månaden och så vidare. Det är bara vad jag tror. Jag själv har inte haft så mycket pengar så att jag slipper tänka på hur jag ska göra så det jag skriver är just mina teorier inget som jag med säkerhet kan säga är så.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt