Blogg

Vad tycker jag?


skrivet den 24 sep av Admin, klockan:12:09
Jag själv lutar inte speciellt mycket åt varken det ena eller det andra hållet utan jag skulle vilja säga att lagom är bäst. Jag själv skulle inte vilja ha för lite pengar att röra mig med men inte heller för mycket. Hur mycket är mycket? Jag vet inte, jag tänker då på folk som vinner stora summor pengar. Det är klart att tanken har slagit mig ett antal gånger hur och vad jag skulle göra om jag vann en större summa pengar och det är klart att tanken är lockande men skulle man verkligen vilja leva med det? Jag tror inte det. Tänk vilken börda det skulle vara att ha mycket pengar. Att tänka på hur man skulle investera de pengarna på rätt sätt. Att tänka på hur man skulle fortsätta sitt liv, alltså om man skulle fortsätta jobba till exempel eller inte. Det är nog inte så lätt att bestämma sig för det.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt